Vilken barnkniv ska jag välja?

Du känner ditt barn bäst och det är alltid enskilt vilken barnkniv passar det enskilda barnet. Det beror på ditt barns motoriska färdigheter; Hur mycket har ditt barn varit i köket hittills? Och ditt mod när det gäller skarpa eller inte skarpa knivar.
Men vi kommer att ge dig bra råd i vår guide till dig -  Klik her >>

Du är också välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan vägleda dig.

Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära

Knivar för barn

En säker barnkniv skär inte lika bra som en skarp kniv - och en säker kniv för barn kan inte skära stora tjocka morötter över. Om en barnkniv kan skära stora morötter kan den också skära fingrarna över.

Den skarpa skräpkniven kan skära morötter. Juniorknive kan vara samma som äkta knivar för vuxna, men de har extra säkerhet. Säkerheten är att spetsen är rundad på kniven så att du inte kan sticka eller slå näsan med knivspetsen. Dessutom har skräpknivarna ett extra handigt handtag som säkerställer att kniven inte glider.

Notera att alla våra knivar är lämpliga för både vänster och höger sida

Vi har barnknivar från Kinderkitchen, WMF och Kiddikutter. Vår junior kniv är från Opin & MAC

 

At vælge den rigtig kniv til børn

Välj rätt startkniv för barn. Nybörjarkniv, barnkniv, skräpkniv, säkerhetskniv - Kära barn har många namn :-)

Du hittar knivar för dagis barn, dagis knivar och knivar för daghem, men dessa knivar används också som handikappade knivar, knivar för fritidsbarn. Varje barn har sina behov. Någon behöver en säker kniv och någon för en skarp med extra säkerhet. Du kan läsa mer i vår knivgude