Designa dina fall själv

Kanske behöver du återvinna mjölkkartongen och göra bra saker? Kanske måste du designa ett förkläde själv, kanske måste du beställa unika ispinnar med namnet på din moster?

Varför har vi inte trycka förkläden och matlådor?

Många har begärt utskrift på matlåda och tryckförkläden, men när vi inte har valt en leverantör för detta beror det på att vi inte har kunnat få den i den kvalitet vi vill ha hittills. Vi vill inte kompromissa färgutskrift eller säkerhet i köket. Så vi letar fortfarande efter ljus och belysning för en leverantör som kan leverera med rätt bläck och material.

Tryck på matlåda

Det måste vara livsmedelsgodkänt tryck när det är en matlåda, även om det är på locket, eftersom många barn använder locket som tallrik - och så ska det vara bra. Hur bra är det annars med en eko-rågbröd och miljö ägg sedan lägga på en giftig lock ..?
De matlåda som vi känner till på marknaden har tyvärr inte livsmedelsgodkänd fotoprint, och maten får inte vara på locket. Vi kommer inte att arbeta med det, även om en av landets största glassmakare gör det. Vi väntar på nya livsmedelsgodkända trycktyper innan vi börjar.

Tryck på förklädet

Vi väntar för närvarande på den tekniska installationen - och är nästan redo ....