Forklaeder

Förkläden och kockhattar för barn

Det finns inget vackrare än när junior är klädd i förkläde och kock hatt - som en riktig kock!

Förkläde för barn; Vi har förkläden för små barn, förkläden för barn och förkläden för tonåringar. Och så finns det förkläden för institutioner - Våra förkläden används också i institutioner (daghem och vårdcentraler), skolor och sjuksköterskor. Alla våra förkläden är för äkta kök, men också för lekhuset.

Barns förkläde

Ett barns förkläde bör skydda barnet från heta stänk och kläder mot fläckar och laga huven för att se till att det inte finns något hår i soppen.
Barns förkläde och kock hatt för barn är att skapa riktning; ett förkläde för barn och en kocks hatt markerar sammanhanget; att det nu är mat, oavsett om det är sött, coolt eller helt neutralt.

Bakningsförkläde för barn

En bakning förkläde gör mindre krav på att en kock förkläde för barn eftersom en bakning förkläde inte tål stänk från en stekpanna, men en bakning förkläde måste kunna motstå bakning. Ett barns förkläde måste kunna klara mjöl, chokladfingrar och användas.

Ett förkläde för barn kan vara i bomull / polyester, men undvik nylonförkläden från lekstaven, eftersom de inte tål tvätt och sällan andas, så de kan vara hemska att bära.