Våra kökstillbehör passa ett barns hand

Våra köksredskap för barn och kökstillbehör är alla designade för att passa bra i ett barns hand. Vi har också redskap som är utformade för vuxna, men vi har testat allt i praktiken innan vi valt produkten. Det ska ligga bra i händerna på barnen så att de kan hantera köksredskapen på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att betona att alla våra köksredskap inte är leksaker, men riktiga köksredskap som kan användas av barn. Barn höver köksredskap i bra kvalitet som håller till mer än en gång i köket. Så hos oss hittar du bara den bästa kvaliteten – och alla köksredskap är naturligtvis utan BPA och ftalater.

Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära

Köksredskap för barn kan vara roligt

"Men det får inte vara så roligt, för det måste vara av god kvalitet," sa en kund en dag till oss.


Tro på oss när vi säger att humor i designen och god kvalitet utesluter inte varandra. Tiden är över med eko-produkter som ser grå och neutral ut. Barnens köksredskap måste (naturligtvis) vara gjorda av bra material. Alla plastprodukter i Kitchen4kids är därför fria från giftiga ämnen som BPA eller ftalater. Samtidigt har de en trevlig och glad design, vi vet att barnen uppskattar. Och ekovariabler är inte konditionerade av färg.

Kitchen set - baka in för barn med 3 delar eller 5 delar?

Vi har bakverk för barn från Haba, Kuhn Rikon, Kitchencraft och flera andra bra mönster. En säck med matstrupe för barn måste vara av bästa kvalitet.
Eftersom du måste kunna baka med barns bakutrustning.

Barn köksredskap blå eller rosa?

Vi har også orange eller grønne... Og sorte og lilla køkkenredskaber.. Køkkenredskaber til drenge eller køkkenredskaber til piger - lige som med dejskraberen behøver man ikke skelne, for drenge og piger er vidt forskellige, og man bager bedst med sin yndlingsfarve.

En visp för barn

Et piskeris til børn er i børnestørrelse, det vil sige, at håndtaget er designet, så det passer i børnehænder, og skal kunne holde til mange timers piskning.

En spatel för barn

En degskrapa för barn ska kunna skrapa det sista ur skålen, för när barnen baka, slösas ingenting. Bara det sista godis som måste slickas av skålen eller av skrapan :-)
Däckskrapor för barn, för tjejer eller pojkar ... En degskrapa är inte bara en degskrapa, för små, coola män har aldrig haft en rosa hud? Men å andra sidan bor vi i ett modernt samhälle där det inte skiljer sig mellan tjejer och pojkar, och så farligt är inte heller en rosa för pojkar.

Slev för barn

En gryta för barn ska vara bra att hålla på, men det borde inte vara i en marionettstorlek eftersom det borde användas för att röra ordentligt.