Rengör vattenflaska

En vattenflaska bör rengöras noggrant, eftersom den är fylld med bakterier, även om det bara används för vatten. Det är inte dödligt, men det är ohygieniskt, skriver "Samvirkke" i en artikel om hygien och dumpning *, som också varnar för att dela en flaska flaskor eftersom den delar bakterier som flyter tillbaka i flaskan.

Vatten bildar ett kalkstenslager, vilket kan bli smal och därför är det ohygieniskt. Det rekommenderas att tvätta din drickdusch varje dag och som i diskmaskinen.

Du kan titta på den enskilda dryckesflaskan om den tål en diskmaskin. Om din drickflaska inte tolererar en diskmaskin, använd en flaska renare för att vara säker på att den rengörs noggrant.

Låt flaskan lufta torr efter rengöring, dvs. Style vertikalt med botten upp och ur ingenting, så fransarna precis tillräckligt för att införliva luft i hals vattenflaska.

En flaskans sil är inte densamma som en pensel :-) Den är formad så att den kan komma in i botten av flaskan och så det kan komma in i nacken på alla dricksflaskor (även med mycket små öppningar)

Du hittar din flaskvätska här

Men var också medveten om att rengöra flaskan av dricksflaskan ordentligt så att den inte samlar in bakterier.
Det kan vara svårt att skilja ryggraden, använd vid behov. en smörjare så att du inte bryter naglarna men inte använder det mycket för att förstöra ryggraden :-)

Rengöring av Rosti Mepal dricksflaska

Rosti pop-up-system gör det enkelt att rengöra drickhuven - och den kan vara helt separerad.
En användarhandledning följer med hur man separerar dricksbullens sked när du köper dryckesdispensern.
Men vi har också en liten video för dig här

Sistema drikkeflasker

Rengöring av Sistema dricksflaska

En Sistema drickflaska kan vara svår att rengöra om du inte vet hur. Därför är det några videoklipp från Sistema som visar hur du rengör ditt Sistema dricksskydd. Hitta din Sistema Drinking Dunk-modell och följ anvisningarna.
EXTRA TIP - Innehållet i dryckesutdelaren måste skjutas ut före rengöring (det kan inte avlägsnas helt men tryckas ut) - Det kan inte ses av videon.

Sistema Davina Drikkedunk

Sistema Twist N Sip Bottle


Andra drickflaskor

Vi rekommenderar att du delar upp toppen så mycket som möjligt utan att höja våldet på det :-) och sköljer dem. Rengör sedan dem med en pensel i en svamppanna. Flaskorna rengörs med flaskor och tvålvatten.

*Kilde: Husholdningsrådgiver Winnie From Thesbøl - se http://samvirke.dk/sundhed/raad-og-tips/saadan-rengoer-drikkedunk-korrekt

39.00kr
KR