Barnknivar - Säkra knivar för barn

Kök tumblers och små barn kinder (barnkammare eller dagis)
Helt ny att klippa grönsaker, vilken barnkniv ska jag välja? Du måste välja en barnkniv med hög säkerhet för ditt barn - En kattungskniv för barn eller Kinderkitchen barnkniv om dina barn aldrig har klippt förut. Välj WMF-uppsättningen om dina barn är lite äldre eller större barns barn. Läs mer nedan

Populära
Populära
Populära
  • Rød
  • Pink
  • Grøn
  • Blå
  • Lilla
  • Orange
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära
Populära

Hvis dit barn er helt ny med at skære, og er i alderen 2-4 år, så anbefaler vi KiddiKutter børnekniven, som saver, og savebevægelsern får dit barn lært med Kiddikutteren. Den bevægelse er vigtig at lære, for den bevægelse skal bruges senere til at skære brød, bøffer m.m.

Det kan være svært i starten at save, når man ikke har prøvet det før. Det er også svært, hvis mor eller far (eller pædagogen) forventer, at man blot trykker ned med kniven, for det kan man nemlig ikke med KiddiKutteren, man er nød til at save frem og tilbage for at skære. Men øvelse gør mester.

Kiddikutter barnkniv är den säkraste barnkniven för de små. De kan inte skada det. Det ser länge ut, men det gör det inte farligt. Längden är för att den ska spara.

Ett annat alternativ är Kinderkitchen barnknivar, rekommenderas av barnet är 3 år. Designen är fin och rolig med hundens svans som hjälper till att hålla kniven i barnets hand. De kan ge en mindre rep, men inte djup smickrande. Kinderkitchen (från Kuhn Rikon) har utformat två barnknivar ett med tack och en ute. Den med tack är för frukt och grön och den som utan tack är för mjuka fall, till exempel. banan, smör och det kan användas som smörjkniv.

 

Barnkockar (dagisbarn och mindre skolbarn)

Om ditt barn är (4) 5 år eller äldre eller har en bra kökserfarenhet, rekommenderar vi WMF barns knivsats, där det även finns ett barnsskalare. WMF rekommenderar satsen för barn från 6 år - och det beror på att skuraren är skarp.

WMF-barnkniven är lite skarpare än Kiddikutter-barnkniven, och kan göra en ytlig skrapa, men inte djup smickrande (om du inte gör så mycket).

WMF Children's Knife kräver inte att du sparar, du kan trycka ner som en örtkniv. De små grenarna (nästan inte kan ses) håller på vad som är skuret, så kniven fungerar inte därför är det mycket mindre farligt än en örtkniv.

Alla knivar är lämpliga för både vänster och höger hand